Ah ihanaa, alennusmyynnit ! :) Tänään tuli pitkästä aikaa (pitkä säästö kuuri takana) mentyä shoppailemaan suoraan alennus myynteihin. (tarkoitus oli matkata jonnekin, missä myytäisiin kuulokkeita..) Mikään ei sitten ole niin rentouttavaa kun kerätä kauhea kasa käteen vaatteita, niitäkin itä ei todellakaan aikoisi edes ostaa, ja mennä vaan kokeilemaan. Hommassa voi helposti vierähtää tunti, enkä ihettele jos menisi toinenkin. :D Mukaani tarttui tänään kyllä vain yksi vaivainen neule ja vyö, mutta saipahan rentouduttua aivan täydellisesti!
Kun te tuhannet blogiani lukevat ihmiset shoppailetta, shoppailetteko mielummin yksin kuin seurassa? Minä olen 99 prosenttisesti yksin shoppailun kannalla! Ei ole mitään sen ärsyttävämpää kuin hopputtava kaveri siinä vieressä .. vaikka itsekin varmasti hoputtelisin kaveriani, mutta vahingossa tietysti. :D

Ah ihanaa,  mopokelit ! :) Eilen pääsi sitten avaamaan mopokauden, jippiii! Mopoilu onkin shoppailun ja syömisen ohella varmaan yksi suurimmista intohimoistani (miksi kaikissa intohimoissa on aina joku suono juttu, kuten rahan meneminen ja lihominen. miksen voi pitää vaikka luontoretkistä?? :D ). Olen todellakin sen verran nuori, että sain mopokorttini vasta viime kesänä. Aloitin mopoiluni sinisellä Keeway merkkisellä mönkiällä, joka jatkuvan rikkoutumisensa seurauksena myytiin sitten pois. Harmi, koska se oli oikeasti ihana ja söpö. Ikävä on. Nyt ajopelinäni kulkeekin HELKAMA KAVERI, niitä ei kaikilla nää. Se on suoraan sanottuna ruma, mutta muuten ihan kelpopeli, pääsee eteenpäin ja valotkin toimii silloin tällöin. ;)

Tässä tarkempaa kuvaa pelista, aurinko vähän hämää kaunista väriä

f_mopo1m_c152890.png

toisen kuvan laitan myöhemmin ! :)