paita2lh3.png     paitake2.png 
Tässä siis kaksi uusintä värikästä paitaani!
Ensimmäinen on H&M:ltä tänään ostettu  kunnon ale neule, vain kuusi euroa. Mielestäni paita on ihana koska se on ihanan värinen ja älyttömän söpö tuon banbin ansioista!
Toinen paita taitaa olla veromodasta noin 26 eurolla, paita on minusta ihanan tyttömäinen ja muutenkin tämä väri tuntuu olevan aika kuumaa kamaa tällä hetkellä. :)


Tänään oli sitten kesätyöhaastattelu. ärsyttää, koska menin sanomaan, että minulle työt sopivat myös loppukesäksi, mutta eivät sovikaan! Nyt mun siis pitäisi jotenkin perua sanomiseni täältä kotoa käsin, ja jotenkin se tuntuu todella hankalalta ja pelottavalta. :s

Pitää muuten nyt hieman hehkuttaa erästä asiaa, siksi että se perjaatteessa liittyy myös ulkonäkööni. Huomatkaa, että olen 15-vuotias, muutaman kuukauden päästä kuusitoista-vutias. Pystyin ostamaan Siwasta tupakkaa !! Eikä myyjä kysyt edes papereita. Ihme on siis tapahtunut. :D Tupakathan menivät siis minua vuottavanhemmalle poikaystävälleni joka ei itse uskaltanut hakea, itse en käytä moista tervatikkua. :) Hahhah.. nauroin loppupäivän tapahtuneen jälkeen. Kai se oli takki joka aikuisti ... tai nämä löllöreidet!